Comfortabel wonen in hartje Amsterdam

Winkels, cafés, restaurants, musea en galeries, maar ook de Dappermarkt, de Hortus Botanicus, Artis en het Oosterpark. Het ligt allemaal in de directe omgeving van nieuwbouwproject 1018, in de Czaar Peterbuurt, in het oostelijk deel van het centrum van Amsterdam. DWA was in opdracht van M.J. de Nijs Projectontwikkeling en Hoorne Vastgoed verantwoordelijk voor het voorlopig en definitief ontwerp, contractvorming installaties en uitvoeringsbegeleiding van 1018.

Luxe wonen in 1018

Het klassiek ogende complex, een ontwerp van Hans Kollhoff Architekten, bestaat uit twee gebouwen die naadloos in de historische omgeving passen. Er komen 132 heel verschillende koopappartementen, van fraaie studio’s vanaf circa 40 m2 tot exclusieve kopappartementen en penthouses tot circa 125 m2. In totaal gaat het om circa 18.500 m2 inclusief parkeergarage, supermarkt en retail.

Behalve voor een bruisend stedelijk leven staat wonen in 1018 garant voor veel wooncomfort. Het gaat om bijzondere woningen, met een geweldig uitzicht op het water van de Nieuwe Vaart en op Molen De Gooyer. De woningen beschikken over luxe sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch, een complete keuken, vloerverwarming in alle kamers, een loggia en mogelijkheid tot een parkeerplaats (huur) onder het gebouw. Onder het complex bevindt zich de Vomar Voordeelmarkt.

Het complex is in 2016 opgeleverd. Bekijk het filmpje Wonen in 1018