Inclusief cabaretvoorstelling ‘Het ministerie van latere zorg’

Vanuit de betrokkenheid bij zorgorganisaties merkt DWA dat er veel behoefte is aan de integratie van zorgdomotica en het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD). Een pittig vraagstuk, dat door domoticaleveranciers nog niet breed wordt opgepakt. Een gemiste kans, want een goede integratie levert een verlaging van de administratieve werkdruk op en winst voor het ECD wanneer data vanuit sensoren hier direct in verwerkt worden. DWA wil niet afwachten en organiseert daarom op 4 april een bijeenkomst om met geïnteresseerde zorgorganisaties deze integratie te realiseren.

Bent u werkzaam voor een zorgorganisatie en bent u betrokken bij domotica- of ECD-vraagstukken binnen uw organisatie? Dan nodigen wij u van harte uit op donderdag 4 april om met ons en andere zorgorganisaties op interactieve wijze in gesprek te gaan. Onder andere zorgorganisaties Axioncontinu, Cordaan, Sint Jacob, Wijdezorg, RSZK, Inovum, Woonlandschap Leyhoeve, Cardia en ZonMw hebben zich al aangemeld.

Programma

15.30-16.00 inloop
16.00-16.10 introductie met een blik op het verleden en de toekomst
16.10-16.40 inventarisatie: hoe ver zijn de aanwezige zorgorganisaties met de integratie van het zorgdomotica en het ECD
16.40-17.30 waar ligt de meerwaarde van de integratie
17.30-17.45 afsluiting en concrete vervolgstappen vastleggen
17.45-18.15 sneak preview van de cabaretvoorstelling ‘Het Ministerie van Latere Zorg’
18.15-19.30 mogelijkheid tot netwerken bij een hapje en een drankje

Aanmelden en meer informatie

De bijeenkomst vindt plaats bij AxionContinu op locatie Domstate (Beneluxlaan 928, 3526 KJ Utrecht). Hebt u vragen over de bijeenkomst, neem dan contact op met Sanne Schepens, 06 – 116 899 15. De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor zorgorganisaties. Er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt zich online aanmelden.