sluiten

DWA bekroond met drie sterren voor ‘Goed werkgeverschap’

29 juni 2017

DWA bekroond met drie sterren voor ‘Goed werkgeverschap’

Sinds donderdag 29 juni 2017 is adviesbureau DWA een keurmerk voor ‘Goed werkgeverschap’ rijker. Judith de Graaff, Consultant bij Effectory, heeft het maximale aantal sterren (drie) uitgereikt aan DWA. Werkgevers ontvangen de drie sterren wanneer hun ‘Beste Werkgevers Score’ een 0,5 punt boven het branchegemiddelde ligt; DWA scoort zelfs een punt hoger dan het branchegemiddelde.

Judith de Graaff: “De lat ligt hoog in de categorie zakelijke dienstverlening. DWA is nu een driesterrenwerkgever. Je toont hierdoor aan dat je in goed contact staat met je medewerkers en het potentieel van je medewerkers benut om van binnenuit te verbeteren om zo duurzaam succesvol te zijn. Kortom: een organisatie waar mensen het leuk vinden om te werken.”

Beste Werkgevers Score

DWA behaalt een Beste Werkgevers Score van 7,88 ten opzichte van de gemiddelde score van 6,88 in de zakelijke dienstverlening (in de categorie meer dan 100 medewerkers). De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen: Werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Dat het onderzoek ‘leeft’ bij de medewerkers van de organisatie, blijkt uit de respons van 96,3 procent; het landelijk respons gemiddelde ligt op 72 procent.

Eloi Burdorf, directeur: “Essentieel bij DWA is dat wij intrinsiek gemotiveerd zijn om onze missie ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ te bewerkstelligen. Niet hoogdravend, maar juist praktisch ingestoken. Wij geloven er écht in, krijgen energie van de projecten en leveren een bijdrage aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Iedereen is vanuit dat perspectief bezig met persoonlijke ontwikkeling en het samen optrekken met collega’s en klanten. Mensen willen erbij horen en meedoen!’’
Maarten Don, HR-manager: “De kracht van onze collega’s is de samenwerking, betrokkenheid en behulpzaamheid. Met ruim 100 professionals werken we continu aan een gemeenschappelijk doel.”

Beste Werkgevers trekken talent aan

Effectory en Intermediair lanceren een keurmerk dat organisaties ontvangen bij goed werkgeverschap. Zij willen hiermee bijdragen aan een prettiger en transparanter werkklimaat in Nederland.

Organisaties die medewerkers in staat stellen om optimaal te presteren, zijn het meest succesvol. Vandaag, maar ook op de lange termijn. Medewerkers ervaren hier het meeste werkgeluk. Het is ook in het belang van de organisatie om een goede werkgever te zijn. Het zorgt ervoor dat je talent aan je bindt en aantrekt.

Eloi Burdorf: “Je komt hier niet in een club die in beton gegoten is. De veranderingsbereidheid is groot en je kunt echt invloed uitoefenen op het beleid en de strategische keuzes. Zo zijn we nu bijvoorbeeld beleid aan het vormgeven voor de komende jaren onder de titel Visie 2040.’’
“DWA is een platte organisatie met een breed palet aan dienstverlening en kennis. Er is meer dan genoeg ruimte om je eigen ding te doen en je te blijven ontwikkelen. We zijn wendbaar en flexibel en daardoor in staat om snel besluiten te nemen. Een ‘pril’ idee kan in relatief korte tijd gerealiseerd worden”, aldus Maarten Don.

Eloi Burdorf, Directeur (links) en Maarten Don, HR-manager (rechts)

Lees meer: https://www.beste-werkgevers.nl/beste-werkgevers/beste-werkgevers-keurmerk

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl