sluiten

DWA en partners gaan met WijkvanNu de warmtetransitie aan

28 september 2021

Vol trots presenteren wij ons nieuwe label: WijkvanNu

WijkvanNu is een unieke samenwerking tussen drie partners Buro Loo, DWA en SME. Met een team van ruim 25 professionals en opgeteld 80 jaar aan ervaring werken wij samen aan het tot stand brengen en uitvoeren van (wijk)uitvoeringsplannen. 

Voor ieder onderdeel van de warmtetransitie op wijkniveau hebben wij de juiste deskundigheid in huis: van ervaren procesbegeleiders, ingenieurs tot communicatiespecialisten. Het team heeft een bewezen trackrecord in de warmtetransitie en staat garant voor een gedragen en uitvoerbaar wijkuitvoeringsplan.

Wijkuitvoeringsplannen volgen op de Transitievisie warmte. Per wijk wordt de definitieve warmteoplossing voor de wijk gekozen en verder uitgewerkt.

Dat vraagt om een sterk overall proces, het meenemen van bewoners en inzicht in geschikte duurzame technieken en de kosten daarvan. In onze WijkvanNu methode komen al deze onderdelen samen.

Het samenspel tussen procesparticipatie en techniek zorgt voor een succesvol wijkuitvoeringsplan. Wij zetten deze onderdelen op het juiste moment in. In deze synergie komen we tot een breed gedragen, inhoudelijk sterk en vooral ook uitvoerbaar wijkuitvoeringsplan, waarmee bewoners, gemeente en stakeholders op weg gaan naar een aardgasvrije wijk.

DWA richt zich binnen WijkvanNu op de techniek en op de inhoud van het warmte-alternatief voor de wijk. Nieuwsgierig naar ons nieuwe label of meer informatie over de warmtetransitie? Lees verder op www.wijkvannu.nl.

Martijn Koop, manager team Energy DWA: “Deze samenwerking is een logische stap richting het nog verder verduurzamen van wijken en buurten in Nederland. We werken al jaren samen aan de concrete verduurzaming van bestaande wijken, nu gaan we volle kracht vooruit met sterke partners die elk hun expertise inbrengen.”

Wilt u meer weten over WijkvanNu? Neem dan contact op met:
Hans van der Heide
e-mail: heide@dwa.nl
telefoon: 06 – 202 102 20

Wilt u meer weten over WijkvanNu? Neem dan contact op met:
Martijn Koop
e-mail: martijn.koop@dwa.nl
telefoon: 06 – 128 297 78

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl

contact