sluiten

DWA is opnieuw Beste Werkgever!

20 januari 2020

Keurmerk Goed werkgeverschap

DWA behoort tot de Beste Werkgevers 2019-2020 van Nederland. We hebben het keurmerk voor ‘Goed werkgeverschap’ ontvangen en zijn beloond met het maximale (3) aantal sterren. Beste Werkgevers is door Effectory en Intermediair ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Wij tonen hierdoor aan dat wij in goed contact staan met onze medewerkers, en beter en hoger scoren op werkbeleving.

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur bij DWA: Als ik kijk naar de resultaten van het medewerkersonderzoek, krijg ik dat ‘WOWgevoel‘. Maar liefst 91% van alle medewerkers heeft aan dit onderzoek actief meegedaan, ten opzichte van een benchmark van 72%. Ten opzichte van 2.000 gemeten organisaties in Nederland scoren we veel beter dan de benchmark en zelfs substantieel beter dan in 2017-2018. Werken aan duurzame projecten is echt een belangrijke drijfveer voor onze mensen! Onze collega’s bedenken oplossingen die niet alleen op papier indrukwekkend zijn, maar die zich ook bewijzen in de praktijk.”

Maarten Don, HR Manager bij DWA: Onze mensen zijn het gezicht van DWA! Dat blijkt wel uit de trotspunten: collega’s en de cultuur. Medewerkers zijn trots op de organisatie en hun werk en ervaren een prettige werksfeer. Essentieel bij DWA is dat wij intrinsiek gemotiveerd zijn om onze missie ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ te realiseren. Wij zijn koploper in de energietransitie en hebben een sterke wil om de leefomgeving te verduurzamen! Wij geloven er écht in en krijgen energie van duurzame projecten. Geweldig om elke dag onderdeel te zijn van dit prachtige team.”

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl