sluiten

Henk Jansma benoemd tot adjunct-directeur DWA

6 oktober 2021

Per 1 oktober treedt Henk Jansma toe als adjunct-directeur bij Adviesbureau DWA. Naast algemeen directeur Jaap Dijkgraaf en financieel directeur Eloi Burdorf vormen zij samen het dagelijks bestuur van DWA.

In de afgelopen jaren heeft Henk Jansma zijn sporen binnen DWA ruimschoots verdiend. Henk Jansma startte in 2014 bij DWA als Manager Bouwfysica en Zorgdomotica binnen de groep Building. Sinds 2017 leidt hij de Building-groep en zal dat blijven doen. Deze groep is onder zijn leiding uitgegroeid tot het grootste onderdeel van DWA. De komende maanden zullen zijn taken en verantwoordelijkheden worden uitgebreid.  

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur: “Steeds meer opdrachtgevers willen samen met DWA werken aan een duurzame leefomgeving. De afgelopen jaren zijn we daarom gegroeid in aantal medewerkers, maar ook in de breedte van onze dienstverlening. Het is dan ook een logisch vervolg om het directieteam uit te breiden, temeer omdat we als directie dicht bij de business willen blijven. We zijn blij dat Henk zijn verantwoordelijkheid en talenten breder binnen onze organisatie wil inzetten. Met zijn eigen stijl van leidinggeven en creativiteit verwelkomen we hem graag binnen ons directieteam om samen te werken aan de immense opgave die ons allemaal te doen staat, Nederland duurzaam maken.” 

Directie

Foto v.l.n.r.: Henk Jansma, Jaap Dijkgraaf en Eloi Burdorf

Henk Jansma: “De duurzaamheidsopgave vraagt om een slimme en innovatieve manier van werken met bekwame mensen. Adviseren is mensenwerk. We investeren daarom in onze mensen. Het is ook een inclusief vraagstuk. Ik vind het essentieel dat wij onze energiestrategie, installatiedeskundigheid en bouwfysica verder verbreden naar thema’s zoals circulariteit, ‘gezonde’ steden en klimaatadaptief bouwen. Daar wil ik in investeren en mij sterk voor maken.”

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl