sluiten

Koers van DWA: Samen, slim en snel

23 mei 2019

Wie onze kinderen en kleinkinderen een gezonde toekomst gunt, heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan. In rap tempo worden door overheid en markt plannen gemaakt om een duurzame samenleving mogelijk te maken. Ondertussen is er een technologische revolutie aan de gang op het gebied van IT en het Internet of Things. Nieuwe businessmodellen ontstaan en prestatiegericht werken is de nieuwe graal.
Dit alles vraagt om een herijking van onze koers. Eentje op volle kracht vooruit, mogen we wel zeggen. Het ‘waarom’ van DWA staat niet ter discussie: sterker, onze kernwaarde van goed rentmeesterschap is actueler dan ooit.

Op hoofdlijnen is onze strategie samen te vatten in de volgende beloftes:

Belofte 1: We doen het samen.

Kennis is zuurstof voor DWA, zonder kennis geen dienstverlening. We willen de diepte in, ons verder ontwikkelen en doorgroeien. Daarvoor gaan we op zoek naar gelijkgestemde partners en nieuw talent.

Belofte 2: Dat is slim.

DWA combineert domeinkennis van de benodigde vakgebieden met kennis van IT en IoT. Daardoor kunnen we analyseren hoe de techniek in de praktijk werkt, voorspellend ontwerpen en garanties geven voor de toekomst.

Belofte 3: Dat moet sneller.

We kunnen verbeteren en versnellen op alle drie de gebieden waar we goed in zijn: het ontwerpen en de realisatiebegeleiding van complexe, duurzame gebouwen (met een hoofdrol voor energie, comfort en gezondheid), het oplossen van energievraagstukken en klimaatadaptatie op wijk- en gebiedsniveau en het monitoren en troubleshooten van bestaande objecten. Door te standaardiseren, te automatiseren en samen te werken met bij voorbeeld de maakindustrie.

Lees ons visiedocument ‘Samen, slim en snel. De koers van DWA’ 

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl