sluiten

Nationaal Warmte Congres 2019

28 & 29 november 2019 | Samen werken aan een wijk van de toekomst

Kennistafel: samenspel technisch-financieel onderzoek en bewonersparticipatie

Kennis delen en concrete praktijkvoorbeelden in de transitie naar aardgasvrij. Hét thema van het Nationaal Warmtecongres 2019 op 28 en 29 november in het Evoluon in Eindhoven. DWA en Omons organiseren tijdens het congres de kennistafel ‘Samen werken aan een wijk van de toekomst’. Meld u snel aan via deze link en ontvang via DWA 20% korting op uw deelname!

Hoe maak je als gemeente per wijk de afweging wat de meest geschikte warmteoplossing is? Naast technische en financiële haalbaarheid zijn participatie en draagvlak daarbij leidende thema’s. Aan de hand van de actuele casus Oranjewijk (Leiderdorp) delen DWA en Omons kennis en ervaring over het samenspel tussen technisch-financieel onderzoek, bewonersparticipatie en hoe die elkaar versterken in een wijkaanpak. Bent u benieuwd naar ons verhaal? Sluit dan aan tijdens één van onze kennistafels.

DWA en Omons

Omons is één van de partners waarmee DWA samenwerkt in aardgasvrije wijken. Dat doen we nu in Leiderdorp waar wij in opdracht van de gemeente de haalbaarheid van verschillende energieconcepten onderzoekt, waaronder een all-electric oplossing en een (lokaal) warmtenet. Omons levert het online platform waarmee bewoners hun voorkeur voor isolatie- en energiemaatregelen kenbaar kunnen maken. Dit levert de gemeente niet alleen een financieel-technisch plaatje op maar ook inzicht in de wensen en behoeften van bewoners. Lees meer over het project.

Over het Warmtecongres

Bestel uw toegangskaarten met 20% korting via deze link. Meer informatie over het programma en alle sprekers vindt u op de website. Maak er een waardevolle dag van en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor uw eigen praktijk!

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl