sluiten

NoMA House gecertificeerd met “BREEAM Outstanding”

Op 6 november heeft de Dutch Green Building Council het certificaat “BREEAM Outstanding” aan NoMA House toegekend. NoMA House is daarmee een van de duurzaamste kantoorgebouwen van Nederland.

NoMA House is het hoogwaardige kantoorgebouw gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 1200 te Amsterdam. NoMA House is ontwikkeld door Maarsen Groep en Zadelhoff, en het gebouw is begin 2018 opgeleverd aan CBRE Global Investors. Het elegante en tijdloze kantoorgebouw is ontworpen door Dam & Partners Architecten en gerealiseerd door bouwconcern Dura Vermeer. Het gebouw omvat circa 16.500 m2 kantoorruimte en voorzieningen in de plint, boven een ondergrondse parkeergarage.

BREEAM-NL is sinds 2009 operationeel en geldt sindsdien als dé beoordelingsmethode voor duurzaamheid van de gebouwde omgeving in Nederland. Tijdens het ontwerp en de realisatie van NoMA House, is BREEAM Outstanding steeds het uitgangspunt geweest.

Tijdens de ontwikkeling en realisatie van NoMA House is samen met CBRE Global Investors gezocht naar innovatieve maatregelen voor meetbare, gezonde gebouwen. Met name de maatregelen die zijn genomen om de ventilatielucht te zuiveren en het comfort in het gebouw te meten, zijn door de DGBC aangemerkt als “innovatie-credits”. Met deze innovaties is dan ook bijgedragen aan de verbreding van kennis over duurzaamheidsmaatregelen is de sector.

Aan het behalen van BREEAM Outstanding hebben alle ontwerpende en uitvoerende partijen meegewerkt. DWA heeft namens de opdrachtgevers een adviserende en coördinerende rol op het gebied van duurzaamheid gehad.

DWA heeft namens de opdrachtgevers een adviserende en coördinerende rol op het gebied van duurzaamheid gehad.

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl