sluiten

Ontmoet ons op het Nationaal Warmte Congres 2022

3 oktober 2022

Bestel nu uw kaarten met 20% korting

Op 3 oktober wordt de 15e editie van het Nationaal Warmte Congres georganiseerd. Dit jaar vindt het congres plaats op de Floriade in Almere. Op deze dag komen alle stakeholders uit de warmtesector bij elkaar om samen stappen te zetten en de uitvoering van de warmtetransitie concreet te maken. Een dag vol inspiratie en innovatie, waarbij ook het netwerken centraal staat.

Nu het kabinet gevormd is kan er werk gemaakt worden van de ambities die uitgesproken zijn. In het coalitieakkoord wordt sterk ingezet op goed klimaatbeleid. Behalve een sterke energiemix met hernieuwbare energiebronnen, is ook het verduurzamen van de gebouwde omgeving een belangrijk speerpunt. Het is nu van belang dat de uitvoering ook daadwerkelijk op gang komt. Onder andere het versterken van de uitvoeringskracht van gemeenten, het actief betrekken van burgers bij het klimaatbeleid en de realisatie van nieuwe energie-infrastructurele projecten zijn essentieel. Tijdens het Nationaal Warmte Congres op 3 oktober brengen we alle stakeholders bij elkaar om zo stappen te zetten en de uitvoering van de warmtetransitie concreet te maken.

Kennistafel Warmtewet 2.0

Naast het plenaire programma nodigen wij u van harte uit aan onze Kennistafel ‘Warmtewet 2.0: Wat kan er wél en hoe organiseert u dit?’ De Wet Collectieve Warmtevoorziening, ook wel ‘Warmtewet 2.0’, is voorlopig nog onzeker. Maar wat als uw gemeente nú al verder wil? Op interactieve wijze nemen wij u mee in een handelingsperspectief rondom organisatie, financiën, wetgeving, techniek en besluitvorming. Aan de orde komen risico’s, hoe u deze beheersbaar houdt, hoe u gewogen keuzes kunt maken, welke rol u als gemeente kunt pakken en stakeholders mee kunt nemen. Mét praktijkvoorbeelden van gemeenten die net als u niet in de wachtstand blijven staan.

Over het Warmtecongres

Bestel uw toegangskaarten met 20% korting via deze link. Meer informatie over het programma en alle sprekers vindt u op de website. Maak er een waardevolle dag van en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor uw eigen praktijk!

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl