sluiten

Optimaliseren vastgoed UWV: duurzaam beheer en onderhoud

24 januari 2019

DWA en Helix krijgen vierjarige Raamovereenkomst gegund

UWV verzorgt in heel Nederland de uitvoering van werknemersverzekeringen en biedt zij arbeidsmarkt- en gegevensdiensten. UWV wil zijn medewerkers een comfortabele werkplek bieden, waarbij goed beheer en onderhoud van het vastgoed essentieel is. DWA en Helix zochten de samenwerking op en wonnen naar aanleiding van een Europese aanbesteding een vierjarige Raamovereenkomst, waarin zij vanuit de vof ‘UW Vastgoedadvies’ UWV gaan ondersteunen met technische adviesdiensten.

Projectteam (vlnr): Wim van Welzen (Helix), Maarten van Vliet (Helix), Roel Warringa (Helix), Marc Steiger (DWA), Hans Buitenhuis (DWA)

Duurzame samenwerking

De Raamovereenkomst omvat technische adviesdiensten voor zowel bestaande als nieuwe bij UWV in beheer en gebruik zijnde panden. Deze advisering heeft betrekking tot elektrotechnische, werktuigkundige installaties, bouwkunde, akoestiek, deelname in bouw- en ontwerpteams en het bijhouden en optimaliseren van het Meerjaren Onderhoud Plan (MJOP).

Ondertekening contract door Wim van Welzen (Helix) en Hans Buitenhuis (DWA).

UW Vastgoedadvies

Vanuit de vof UW Vastgoedadvies gaan DWA en Helix intensief samenwerken om het vastgoed van UWV verder te optimaliseren.

Helix en DWA hebben eerder in andere trajecten samen gewerkt en gaan met deze opdracht een langdurige samenwerking aan. DWA, een adviesbureau uit Bodegraven, zet zich in op het realiseren van verduurzaming van de gebouwde omgeving. Helix, een technisch adviesbureau uit Gouda, is specialist op het gebied van NEN 2767 conditiemeting in de gebouwde omgeving.

UW Vastgoedadvies is hiermee een unieke combinatie en biedt antwoord op de vraag van UWV: het leveren van technische adviesdiensten, waarbij er meerwaarde wordt geleverd door ook grip op de kwaliteit en kosten van onderhoud, duurzaam beheer en gebruikersperceptie mee te nemen.

Meer informatie

DWA: Marc Steiger, 06 537 287 01, marc.steiger@dwa.nl
Helix: Sandra Mourik, 06 576 351 30, smourik@helix.nl
Of kijk op onze website voor meer informatie over onze diensten in beheer en onderhoud.

Afbeelding bovenaan de pagina: UWV

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl