sluiten

DWA is Great Place To Work Certified!

18 maart 2022

Met vlag en wimpel behaalde DWA vandaag de certificering voor Great Place To Work! Met een score van maar liefst 89% mogen we ons met trots ‘Great Place To Work certified’ noemen. Medewerkers waarderen vooral de gezonde balans tussen werk en privé, het vertrouwen en de vrijheid die zij krijgen in hun werk en de oprechte passie voor duurzaamheid binnen de organisatie.

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. De mening van onze collega’s is onderzocht op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur DWA: “Wauw, dat we dit in een periode met corona en minder persoonlijk contact op het scorebord kunnen neerzetten, dat vervult mij met vreugde, trots en dankbaarheid. Wat mij bijzonder raakt is de hoge score op Kameraadschap. We zijn er voor elkaar en we slepen elkaar erdoorheen. Met deze score kunnen we samen elke wedstrijd aan.”

René Brouwers, directeur van Great Place To Work Nederland: Goed werkgeverschap is de weg naar organisatiesucces – dat is de overtuiging van Great Place To Work Nederland. Organisaties die een cultuur van vertrouwen, trots en plezier hebben, presteren beter. Hier als organisatie in uitblinken is een prestatie. Een prestatie om trots op te zijn en een prestatie die aandacht verdient.”

Wat maakt DWA uniek?

De antwoorden uit het medewerkersonderzoek worden vergeleken met andere organisaties met 5 tot 250 medewerkers. In deze benchmark scoort DWA op veel punten zeer hoog. Op de vraag of DWA een Great Place To Work is, zegt 95% volmondig ‘ja’. Zo waarderen onze medewerkers de vrijheid in hun werk en het vertrouwen dat zij daarin krijgen. Er is een hoge mate van openheid en bereidheid elkaar te helpen in een menselijke en respectvolle werkomgeving. Ook de wijze waarop medewerkers een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij en de expertise over dit onderwerp scoren ver boven de benchmark. Collega’s worden aangemoedigd om balans te brengen tussen werk- en privéleven en professioneel te blijven groeien met opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Nieuwe medewerkers ontvangen een warm welkom bij intrede en voelen zich snel thuis.

Logo Great Place to Work Certified

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl