sluiten

DWA is opnieuw Beste Werkgever!

20 januari 2020

Keurmerk Goed werkgeverschap

DWA behoort tot de Beste Werkgevers 2019-2020 van Nederland. We hebben het keurmerk voor ‘Goed werkgeverschap’ ontvangen en zijn beloond met het maximale (3) aantal sterren. Beste Werkgevers is door Effectory en Intermediair ontwikkeld om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Wij tonen hierdoor aan dat wij in goed contact staan met onze medewerkers, en beter en hoger scoren op werkbeleving.

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur bij DWA: Als ik kijk naar de resultaten van het medewerkersonderzoek, krijg ik dat ‘WOWgevoel‘. Maar liefst 91% van alle medewerkers heeft aan dit onderzoek actief meegedaan, ten opzichte van een benchmark van 72%. Ten opzichte van 2.000 gemeten organisaties in Nederland scoren we veel beter dan de benchmark en zelfs substantieel beter dan in 2017-2018. Werken aan duurzame projecten is echt een belangrijke drijfveer voor onze mensen! Onze collega’s bedenken oplossingen die niet alleen op papier indrukwekkend zijn, maar die zich ook bewijzen in de praktijk.”

Maarten Don, HR Manager bij DWA: Onze mensen zijn het gezicht van DWA! Dat blijkt wel uit de trotspunten: collega’s en de cultuur. Medewerkers zijn trots op de organisatie en hun werk en ervaren een prettige werksfeer. Essentieel bij DWA is dat wij intrinsiek gemotiveerd zijn om onze missie ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ te realiseren. Wij zijn koploper in de energietransitie en hebben een sterke wil om de leefomgeving te verduurzamen! Wij geloven er écht in en krijgen energie van duurzame projecten. Geweldig om elke dag onderdeel te zijn van dit prachtige team.”

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl