sluiten

DWA opnieuw Great Place To Work certified!

25 maart 2024

Opnieuw behaalde DWA de certificering voor Great Place To Work! Met een score van maar liefst 87% mogen we ons met trots ‘Great Place To Work certified’ noemen. Flink hoger dan het landelijk gemiddelde van 58%. Medewerkers waarderen vooral het betekenisvolle werk, de onderlinge betrokkenheid en de vrijheid en verantwoordelijkheid die zij ervaren in hun werk.

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. De mening van onze collega’s is onderzocht op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur DWA: “Deze uitslag vervult mij met grote trots. Opnieuw zag ik dat DWA op het onderdeel kameraadschap enorm hoog gewaardeerd wordt door collega’s. Dat we een cultuur met zijn allen hebben neergezet waarin je écht jezelf mag zijn en vanuit intrinsieke motivatie werken aan het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Dat vind ik echt uitzonderlijk en dat geeft mij enorm veel vertrouwen. Zeker in de huidige veranderende maatschappij en al haar uitdagingen. We zien ook aandachtspunten in de resultaten. Zoals de toename in het ervaren van werkdruk. Dat is een signaal waar we ons al bewust van waren en waar we met elkaar verder mee aan de slag gaan.”

88% vindt DWA een Great Place To Work

De antwoorden uit het medewerkersonderzoek worden vergeleken met andere organisaties met 5 tot 250 medewerkers. In deze benchmark scoort DWA op veel punten zeer hoog. Op de vraag of DWA een Great Place To Work is, zegt 88% volmondig ‘ja’. Zo waarderen onze medewerkers dat je bij DWA volledig jezelf mag zijn. Ook geven ze aan dat het wordt gewaardeerd als je zaken op een nieuwe en betere manieren aanpakt, ongeacht het resultaat. Medewerkers ervaren veel vertrouwen en ruimte om de functie uit te oefenen. Daarnaast worden sfeer, vrijheid, collegialiteit hoog gewaardeerd.

Sluit je aan bij DWA!

Ook werken bij een bedrijf dat haar mensen op de eerste plek zet? Draag met jouw talenten en kennis bij aan het verduurzamen van Nederland. Bekijk onze vacatures op www.werkenbijdwa.nl. Staat jouw ideale functie er nu niet tussen maar spreekt onze cultuur je aan? Neem contact op, samen kijken we graag wat aansluit op jouw wensen.

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl