sluiten

DWA wint Ondernemersprijs Midden-Holland 2023

Met passie en vakmanschap werken aan een duurzaam Nederland

Onder applaus van de ruim vijfhonderd aanwezigen werd DWA gisterenavond uitgeroepen tot winnaar van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2023! Samen met de andere winnaars De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk en Vanderloo uit Waddinxveen namen wij de prijs in ontvangst. 

In de categorie Grootzakelijk las oud-winnaar Diederik Vergeer van Vergeer Holland de juryrapporten voor en maakte bekend dat DWA door de jury tot winnaar verkozen was. De Goudse burgemeester Pieter Verhoeve en de burgemeester van Bodegraven-Reeuwijk Michiel Grauss reikten gezamenlijk de trofee uit aan directieleden Jaap Dijkgraaf en Eloi Burdorf. De jury was onder de indruk van het door DWA zelf verduurzaamde kantoorgebouw aan de Harderwijkweg in Gouda dat als eerste in Nederland is voorzien van een gecertificeerd Binnenklimaat Label. Ook het project Floating Office Rotterdam is een van de mooie praktijkvoorbeelden van circulaire bouw, waar DWA bij betrokken is. Het drijvende kantoorgebouw in de Rijnhaven is gemaakt van hout en kan gemakkelijk gedemonteerd en hergebruikt worden. De jury karakteriseerde DWA als gids naar de toekomst en een duurzame economie.

Presentator Wilfried de Jong leidde het programma van dit feestelijke evenement met verve en interviewde de genomineerden, de burgemeesters van de vijf deelnemende gemeenten, de voorzitter van de Stichting Ondernemersprijs Midden-Holland René Mascini en juryvoorzitter Daniël Westerhuis. Op de vraag waarom juist deze bedrijven genomineerd waren lichtte de juryvoorzitter toe” De bedrijven die hier vandaag op het podium staan voegen allemaal veel waarde toe aan hun omgeving en weten bovendien maatschappelijke veranderingen goed in te bedden in hun organisatie en lopen soms zelfs op maatschappelijke thema’s vooruit. Daarom zijn het prachtige bedrijven”.

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur: “We zijn bijzonder trots dat we deze prijs hebben mogen ontvangen. Het is voor ons als DWA een extra stimulans om met nog meer passie en vakmanschap te werken aan de verduurzaming van onze leefomgeving.”

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven uit Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas i.s.m. de gemeenten georganiseerd.

De volledige juryrapporten en foto’s van het evenement zijn terug te vinden op de website van de Ondernemersprijs Midden-Holland. www.ondernemersprijs-mh.nl.

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl