sluiten

Nieuwbouw Reinaerde Dennendal in Den Dolder feestelijk gestart

7 september 2018

Vrijdag 7 september vond de feestelijke start plaats van de nieuwbouw bij Dennendal. Tijdens de start verrichtte één van de cliënten de openingshandeling en sprak regiomanager Andreas Trauernicht.

Met cliënten, medewerkers en familie werd gevierd dat de nieuwbouw aan de Dennendalweg start. Voor 24 cliënten worden studio’s met eigen sanitair gebouwd. Naar verwachting kunnen de cliënten in het najaar 2019 de woningen betrekken. De studio’s zijn bedoeld voor de huidige bewoners van Dennendal.

DWA stelde een energievisie op en is verantwoordelijk voor het ontwerp van de technische installaties.

In 2020 start de volgende fase van de nieuwbouw bij Dennendal. Een deel van de huidige woningen wordt gesloopt. In totaal komen er 108 nieuwe woonplekken voor mensen met een beperking, een uitbreiding van 22 woonplekken. Ook komen er voor 45 mensen dagbestedingsplekken.

De nieuwbouw op Dennendal komt voort uit de vraag van mensen met een intensieve ondersteuningsvraag voor wie een beschutte leefomgeving beter passend is. Vier jaar geleden besloot Reinaerde de ondersteuning bij Dennendal voort te zetten voor mensen voor wie dat beter past. In de jaren ervoor verhuisde een deel van de cliënten naar woonwijken.

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl