sluiten

Nieuwe website DWA live!

12 maart 2018

Ontwerp en techniek compleet herzien

Vandaag is het zover: de nieuwe website is in de lucht. Zowel het ontwerp als de techniek zijn compleet herzien en er is hard gewerkt aan de inhoud en vindbaarheid. De nieuwe website heeft een verbeterde navigatie en zoekfunctie, heeft een frisse uitstraling en is overzichtelijk. Hierdoor kunnen bezoekers makkelijk(er) de informatie vinden die zij zoeken. Ook hosten wij de website groen!

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur: “We zijn zeer tevreden met onze nieuwe website en de mogelijkheden. De communicatie- en presentatiemogelijkheden op internet ontwikkelen zich in hoog tempo. Dwa.nl is representatief voor ons bureau; wie we zijn en wat we kunnen én met een uitgebreid portfolio. Wij hebben voor de vormgeving en ontwikkeling van de nieuwe site WUBBE / Fox on the Run geselecteerd.”

Gilbert Witjes, strategy director WUBBE / Fox on the Run: “De nieuwe website koppelt de wensen van mensen ten aanzien van de gebouwde omgeving direct aan de specifieke branchekennis en competenties van DWA. Altijd vanuit vindbaarheid, duurzaamheidsdrijfveren en de menselijke maat.”

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl