sluiten

Ontmoet ons op het Warmtecongres

12 oktober 2023

Zorg dat u er bij bent op 12 oktober 2023 en laat u inspireren!

Op donderdag 12 oktober wordt de 16e editie van het Nationaal Warmte Congres georganiseerd. Dit jaar vindt het congres plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Tijdens het Nationaal Warmte Congres 2023 komen alle oplossingen aan bod om onze warmtevoorziening CO2-neutraal te maken. Van keynotes tot interactieve sessies en netwerkmogelijkheden. U ontmoet DWA dit jaar bij de Kennistafels in het Woningcorporatie LAB.

Het middagprogramma ‘Woningcorporatie LAB’ is speciaal bedoeld voor woningcorporaties. De focus van deze bijeenkomst ligt dan ook op ontmoeten en het delen van ervaringen. Luister naar concrete praktijkvoorbeelden en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor uw eigen praktijk!  

Kennistafel ‘Duurzame warmte, die regelen we zelf’

Naast het plenaire programma nodigen wij u van harte uit aan onze Kennistafel ‘Duurzame warmte, die regelen we zelf!’ Voor deze kennistafel hebben wij Wonen Limburg uitgenodigd, met wie we samen met AKD en Triple P samenwerken aan betaalbare duurzame warmte voor bewoners.

Aan bod komt:

  • Sociaal betaalbaar voor iedereen: transparantie in de kosten, waarbij de techniek dienend is aan de levering van duurzame warmte. DWA gaat in gesprek met onder andere opdrachtgever Pieter Goossens van Wonen Limburg over hoe zij ervoor zorgen dat iedereen profiteert van lagere exploitatiekosten.
  • Samenwerking staat centraal: door slimme samenwerking kunt u verduurzamen binnen de Warmtewet. Wonen Limburg legt uit hoe zij dat hebben aangepakt.
  • Toepasbaarheid voor uw woningcorporatie: samen vertalen we deze aanpak naar wat andere corporaties hiervan kunnen leren. We bespreken de valkuilen waar u rekening mee moet houden en u kunt inschatten of het interessant is deze stappen zelf te doorlopen of u aan te sluiten bij Warmtelevering Wonen Limburg (WWL).

Bestel uw kaarten: gratis voor corporaties of met 20% korting

Woningcorporaties mogen zich gratis aanmelden via deze link en de code DWAWoco. Overige organisaties bestellen hun toegangskaarten met 20% korting via deze link en de code DWA20. Meer informatie over het programma en alle sprekers vindt u op de website. Maak er een waardevolle dag van en ga naar huis met nieuwe ideeën en handvatten voor uw eigen praktijk!

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl