sluiten

Twee nieuwe cursussen in 2019

24 oktober 2018

Gericht op het versnellen van de energietransitie

In samenwerking met Berghauser Pont Academy hebben wij twee nieuwe cursussen – gericht op de versnelling van de energietransitie – ontwikkeld. Ervaring die wij opdoen in de boeiende en weerbarstige praktijk van de energietransitie delen wij in onderstaande cursussen.

  • Energietransitie in de gebouwde omgeving​ op 7 en 14 februari 2019. Tijdens deze cursus leert u zin van onzin, feiten van fictie en feiten van emotie scheiden. De energietransitie is immers een transitie die ingrijpt tot achter ieders voordeur, dus daar heeft iedereen ook een mening over. Op basis van een heldere ordening worden verschillende energieconcepten behandeld en uitgediept, zodat u daar op beleidsniveau uitspraken over kunt doen en u tot een warmteplan kan komen. De cursus is bestemd voor beleidsadviseurs en programmamanagers die een coördinerende rol hebben bij de energietransitie en die nog een basale kennis hebben van de inhoud van de energietransitie.
  • Energietransitie in de wijk voor projectmanagers op 21 en 28 maart 2019. Deze cursus geeft u de tools om de wijkenaanpak voor energietransitie adequaat aan te pakken. Wat zijn technieken en concepten die op dit moment bruikbaar zijn, wat zijn daarbij de praktische implicaties en aan wat voor kosten moet je daarbij denken? En niet te vergeten: wat is een logisch moment om die maatregelen te nemen, hoe zitten ze elkaar niet in de weg en hoe weet je zeker dat je zo op de toekomst voorbereid bent?
    De cursus is bestemd voor projectleiders die aan de slag (willen) gaan in de wijk en in de buurt.

Meer informatie en inschrijven

Inschrijven kan via de website Berghauser Pont Academy.

contact

Wilt u meer weten over de inhoud van de cursussen? Neem dan contact op met:
Martijn Koop
e-mail: martijn.koop@dwa.nl
telefoon: 06 – 128 297 78

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW GOUDA

Routebeschrijving

Post address
PO Box 2073
2800 BE GOUDA

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Post address
PO Box 140
6710 BC Ede
The Netherlands

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Post address
PO Box 136
7460 AC Rijssen
The Netherlands


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl