sluiten

Webinar: Warmtepompen in bestaande bouw

29 april | 11.30 uur

De mythes doorbroken

Op donderdag 29 april om 11.30 uur organiseren wij samen met Hysopt het webinar ‘Warmtepompen in de bestaande bouw’. Hoe kunnen warmtepompen voor zowel CO₂-reductie als lagere energiekosten zorgen?

“Door hoge werkingstemperaturen in bestaande gebouwen, is het onmogelijk om zowel een lage CO₂-uitstoot als lage energiekosten te realiseren.” In het webinar bewijzen wij het tegendeel. Sprekers vanuit Hysopt en DWA lichten toe hoe duurzaamheidsdoelstellingen kunnen worden behaald en flink kan worden bespaard op de energiekosten. Jan Gommers vanuit de gemeente Eindhoven laat aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe dit in de praktijk werkt.

Klik hier voor meer informatie over het webinar en aanmelden.

DWA en het Belgische bedrijf Hysopt werken nauw samen aan de uitrol van de Hysopt ontwerpsoftware in Nederland. Dit softwareprogramma helpt om maximaal rendement te halen uit verwarmings- en koelinstallaties in nieuwe én bestaande gebouwen. Gebouwen worden duurzamer, de energie- en onderhoudskosten nemen fors af en het comfort verbetert. DWA heeft de afgelopen jaren veel positieve ervaringen opgedaan met het systeem. Toepassing bij opdrachtgevers leidde tot een 50% lagere energierekening, 40% CO2-besparing en optimaal werkende installaties.

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl