sluiten

Werkbijeenkomst integratie ECD en zorgdomotica

6 juni 2019

Op donderdag 4 april organiseerde DWA de eerste bijeenkomst over de integratie van het ECD en zorgdomotica. Een urgent en relevant onderwerp, zo bleek uit de vele aanmeldingen en de actieve deelname van deze zorgorganisaties. Daarom willen we hier graag een vervolg aangeven. De vervolgsessie wordt een werkbijeenkomst, waarin we de vraagstelling verder gaan definiëren. Sluit u ook (weer) aan?

Datum: donderdag 27 juni
Tijd: start om 15.30 uur tot ongeveer 19.30 uur, voor eten wordt gezorgd
Locatie: volgt

De vraagstelling van deze middag is gebaseerd op de input van de eerste bijeenkomst. De integratie van het ECD en de zorgdomotica is nodig om het volgende te faciliteren:
1. Inzet van mensen en middelen.
2. Handsfree handelen.
3. Informatie op de juiste plek.

Hier zitten een aantal voorwaarden aan verbonden:
• Niet meer registreren dan nodig.
• Zo min mogelijk verstoringen van de cliënt.
• Geen onnodige zorgcontracten.
• Zo min mogelijk handelingen.
• Cliënt heeft toegang.
• Systeem laten landen bij zorgmedewerkers.

Graag gebruiken wij deze werkbijeenkomst om de drie vraagstellingen verder uit te werken aan de hand van user stories. Wij zorgen voor een format en begeleiding om zo tot een uniforme uitwerking te komen. De doelstelling is om aan het einde van de middag de drie vraagstellingen concreet vertaald te hebben naar functionele eisen. Deze eisen zijn dan breed gedragen omdat ze invulling geven aan de behoefte van de aanwezige zorgorganisaties. Na de sessie zal vanuit DWA een gezamenlijk vervolg opgezet worden in de vorm van een aanbesteding. Het uiteindelijk beoogde resultaat is een ECD dat beter afgestemd is op uw wensen in relatie tot zorgdomotica.

Mocht je een collega mee willen nemen dan is hij of zij van harte welkom. Hoe meer organisaties aansluiten, hoe groter de druk is die we kunnen zetten op de markt, dus verspreid de uitnodiging vooral onder collega-organisaties.

Meld je aan door een e-mail te sturen met je contactgegevens naar oskam@dwa.nl. Geef hier ook bij aan bij welke vraagstelling je deel wilt nemen tijdens deze werkbijeenkomst (1, 2 of 3).

Our offices
Gouda

Visiting address
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Directions

Amstelveen

Visiting address
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Directions

Veenendaal

Visiting address
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Directions

Rijssen

Visiting address
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Directions

Eindhoven

Visiting address
Achtseweg Zuid 159R
6th floor
5651 GW Eindhoven

Directions


contact

phone: +31 88 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl