Moderne, betaalbare huurwoning op een stedelijke locatie

Op de plek waar je echt Amsterdam binnenkomt is het startschot gegeven voor de transformatie van vier kantoorgebouwen tot 191 vrije sector huurwoningen door Heddes Bouw & Ontwikkeling en Delta Lloyd aan de Joan Muyskenweg. De twee nieuwe door Ector Hoogstad Architecten ontworpen ‘kloeke’ woongebouwen zijn omgedoopt tot Enter/Amsterdam; de plek waar je Amsterdam binnenkomt.

Het complex is gelegen tegenover Amstelkwartier en tegen de Utrechtsebrug op een steenworp afstand van het hoofdkantoor van Delta Lloyd. Allemaal om en rond de Amstel en de Duivendrechstevaart. DWA is verantwoordelijk voor het installatieadvies en bouwfysica, incl. brandveiligheid.

De eerste appartementen worden naar verwachting medio 2018 opgeleverd. De appartementen zijn vooral aantrekkelijk voor de young professional die op zoek is naar een moderne, betaalbare huurwoning op een stedelijke locatie. Het wooncomplex bestaat na de transformatie uit twee-, drie- en vierkamerappartementen variërend in oppervlakte van ca. 50 m2 tot ca. 110 m2. Naast de reguliere driekamerappartementen komen er driekamerappartementen volgens het ‘friends’ concept.

Op de website www.enteramsterdam.nl is direct informatie te verkrijgen voor geïnteresseerde huurders op deze unieke locatie.

Met Heddes Bouw & Ontwikkeling werken Objectum Bouwadvies en Procesmanagement, Ector Hoogstad Architecten, IMd raadgevende ingenieurs, DWA, installateurs Blom Elektrotechniek en Breman Installatiegroep samen aan de beste prestatie voor Delta Lloyd.

Artist impression: Ector Hoogstad architecten