Huisadviseur voor communicatietechniek, zorgdomotica en installatieadvies

Als huisadviseur van AxionContinu ondersteunt DWA de zorgorganisatie bij vraagstukken op het gebied van communicatietechnieken en zorgdomotica van nieuwbouw, renovatie, exploitatie en vervangingstrajecten. Daarnaast geeft DWA advies rondom installaties als verwarming, verlichting, koeling en ventilatie. AxionContinu is een van de grootste zorgorganisaties voor ouderen in Utrecht, IJsselstein en Lopik.

In de afgelopen jaren werkte DWA aan de volgende projecten voor AxionContinu:

  • Ontwerp en uitvoeringsbegeleiding van nieuwbouw verpleeglocatie Isselwaerde
  • Ontwerp en uitvoeringsbegeleiding van nieuwbouw verpleeglocatie De Wartburg
  • Verbouwing van de oude Wartburg naar zorghotel De Wartburg. Lees meer over het unieke platform waar cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals gebruik van maken, waardoor de zorg goedkoper werd.
  • Vervanging van zorgdomotica op de locaties Koningsbruggen, De Schutse, Isselwaerde, Mariënstein en Voorhoeve.
  • De Bijnkershoek: scheiden wonen en zorg en aanbrengen van eigen ISRA-voorzieningen.
  • Advieswerk voor de locaties Huis aan de Vecht en Voorveldse Hof.
  • Centralisatie naar één organisatiebreed telefonieplatform (voor vaste en draadloze telefonie) met een concrete besparing van €10.000,- per maand. Lees meer over deze aanpak in deze blog.
  • ICT-transitie naar één uniform datanetwerk

AxionContinu over onze dienstverlening: “DWA is voor al onze zorglocaties de huisadviseur, waarbij zij specialistische kennis op het gebied van zorgsystemen inzetten. Met de enorme technische uitdagingen die ons te wachten staan, hebben we de input van professionele adviseurs hard nodig. DWA is een vooruitstrevende sparringpartner, met ervaring in zowel de profit- als de non-profitsector waar wij op mee mogen liften. We hebben periodiek overleg met onze adviseurs, waarin we alle actuele projecten doornemen en nieuwe voorbereiden. Centraal staan altijd de gebruiksvriendelijkheid van systemen en de duurzaamheid van installaties.”