Energieke en creatieve omgeving, uitgerust met de nieuwste technologieën

De voormalige Citroën-garage naast het Olympisch Stadion in Amsterdam is volledig verbouwd. ‘The Garage’ is de nieuwe locatie van Deloitte, waar het bureau samen met klanten werkt aan digitale transformatie.

Beide voormalige Citroënpanden aan het Stadionplein zijn herontwikkeld. Het Noordgebouw, Building 1962, is een rijksmonument en heeft haar industriële karakter van de garage behouden. Het gebouw is volledig gerenoveerd en uitgebreid met een opbouw, naar ontwerp van architectenbureau Rijnboutt. Behalve Deloitte hebben bedrijven als Under Armour, NENI, Colliers en Bacardi hier hun onderkomen gevonden.

The Garage biedt een energieke en creatieve omgeving, uitgerust met de nieuwste technologieën. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid digitaal ruimtereserveringssysteem via tablets waarop de verlichting en het klimaat kunnen worden geregeld. De elektrotechnische voorzieningen hebben een industriële uitstraling die past bij de oorspronkelijke Citroën-garage. Er zijn veel hoogwaardige audiovisuele middelen aanwezig en er zijn volledig verstelbare ergonomische werkplekken toegepast.

Veel aandacht is besteed aan ‘the look and feel’. De verlichting kan worden afgestemd op de gewenste sfeer, delen van het glas kunnen worden geblindeerd bij vertrouwelijke gesprekken en de inrichting past bij de creatieve atmosfeer die de locatie kenmerkt.

DWA is betrokken als adviseur van Deloitte. Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de installaties en akoestiek, afgestemd op de specifieke eisen van Deloitte. Ook hebben wij de uitvraag voor de installateurs en de uitvoering begeleid. De uitdaging zat vooral in het passend maken van de installaties in het monumentale pand, waarbij slimme regelingen toegepast zijn om de hoge personele bezetting op de verdieping mogelijk te maken.
Het resultaat is dat Deloitte nu beschikt over een comfortabele werkomgeving met een prima binnenklimaat en akoestiek.

Contact

Wilt u meer weten over dit project? Neem dan contact op met Marc Meijer
e-mail: marc.meijer@dwa.nl
telefoon: 06 – 461 531 73

Marc Meijer