sluiten

DWA breidt uit met kantoor in Eindhoven

4 september 2023

Strijp-T Eindhoven: dichtbij onze opdrachtgevers en nieuw talent

Per 4 september beschikt DWA over een kantoor in Eindhoven. Naast Amstelveen, Gouda, Rijssen en Veenendaal werkt DWA nu vanuit vijf kantoren in Nederland aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.  

Jaap Dijkgraaf, algemeen directeur DWA: “Met deze mooie nieuwe duurzame locatie bouwen we verder aan de toekomst van DWA. We bedienen veel klanten in de regio Eindhoven, zoals de verduurzaming van het gemeentelijk vastgoed. Deze vestiging brengt ons letterlijk dichter bij deze projecten en talenten, zoals de Technische Universiteit, waar we veel mee samen werken.”  

Strijp-T: een bolwerk van innovatie en samenwerking

DWA vestigt zich in het gebouw TQ, verreweg het grootste gebouw van Strijp-T met ruim 40.000 m2 vloeroppervlak. Het voormalige Philips-gebouw werd na een indrukwekkende duurzame renovatie een nieuw multi-tenant gebouw met ruimte voor meerdere bedrijven. Creativiteit, ontmoeting en inspiratie staan hierin centraal. Strijp-T ligt strategisch in de stad: naast het bekende Strijp-S, grenzend aan bosgebied en met de snelweg en openbaar vervoer om de hoek. 

Jaap Dijkgraaf: “Eindhoven ademt techniek op topniveau. Samenwerking en kennisdeling is met nabijgelegen creatieve Strijp-S, de HighTech Campus, de TU Campus en het toekomstige Brainsport Innovatie Campis (BIC) heel natuurlijk. Die sfeer van open innovatie, van met elkaar technologie inzetten voor een duurzame wereld, dat maakt dat onze collega’s hier met plezier zullen werken. En we tegemoetkomen aan onze ambitie om in de Brainportregio te groeien.”   

Adres
Gebouw TQ5 Strijp-T
Achtseweg Zuid 159R, 6e verdieping
5651GW te Eindhoven 

onze vestigingen
Gouda

Bezoekadres
Harderwijkweg 7
2803 PW Gouda

Routebeschrijving

Amstelveen

Bezoekadres
Stroombaan 6-8
1181 VX Amstelveen

Routebeschrijving

Veenendaal

Bezoekadres
Lunet 7
3905 NW Veenendaal

Routebeschrijving

Rijssen

Bezoekadres
Hogepad 85
7462 TB Rijssen

Routebeschrijving

Eindhoven

Bezoekadres
Achtseweg Zuid 159R
6e verdieping
5651 GW Eindhoven

Routebeschrijving


contact

telefoon: 088 - 163 53 00
e-mail: dwa@dwa.nl