Over ons

Samen maken we duurzaamheid werkend

DWA is pionier in de transitie naar een duurzame toekomst. Samen bouwen we aan een wereld die ook voor volgende generaties gezond, veilig en leefbaar blijft. We bedenken slimme, duurzame oplossingen voor gebouwen en gebieden van morgen. We maken én houden duurzaamheid werkend. Dat doen we met ruim 150 enthousiaste en gedreven medewerkers die één ding gemeen hebben: een passie voor duurzaamheid. 

Installatieadvies

Onze missie en kernwaarden

De verduurzaming van de gebouwde omgeving gaat ons niet snel genoeg. Dat kan en moet anders. Ons doel is duidelijk: een wereld die sneller en efficiënter verandert om een CO2-neutrale, klimaatadaptieve en natuurinclusieve gebouwde omgeving te creëren. Zo bouwen we samen aan een schaalbare versnelling van de energietransitie.

Onze kernwaarden zijn onze leidende principes, onze drijfveren. Ze laten zien waar we voor staan, wat we belangrijk vinden en hoe we te werk gaan. Onze kernwaarden zijn: verantwoordelijk, betrokken, deskundig, eerlijk, daadkrachtig en optimistisch.

Samen duurzaam doen

Samen duurzaam doen

Onze missie ‘Wij maken duurzaamheid werkend’ is zowel een belofte als uitdaging. MVO is daarom een onderdeel van het kernbeleid van DWA. Vanuit een drietal kernthema’s sluiten wij aan op de MVO Prestatieladder. Ons MVO-beleid is daarmee een vast onderdeel van onze dagelijkse praktijk, waar we met hart en ziel invulling aan geven. Daarnaast sponsoren wij met onze kennis projecten in binnen- en buitenland om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. In ons jaarverslag rapporteren we op de belangrijkste doelstellingen en successen.

Werken bij DWA

Werken bij DWA

Bouw met ons  mee aan een wereld die ook voor volgende generaties gezond, veilig en leefbaar blijft! Van technisch en financiële specialisten, tot adviseurs en procesmanagers. Draag met jouw talenten en kennis bij aan het verduurzamen van Nederland. Ook dit jaar zijn wij weer verkozen tot Great Place to Work. Bij DWA zetten we er samen de schouders onder, kijken we naar elkaar om en delen we onze kennis vanuit een gezamenlijke, duurzame overtuiging.

Rico, Marcel en Rogier samen aan het werk

Onze samenwerkingen

Samen met onze opdrachtgevers en partners zorgen we voor een duurzaam resultaat. Met onze strategische doelen hebben we een duidelijke stip op de horizon gezet in onze missie om duurzaamheid werkend te maken en houden. Onze strategische programma’s en beleidsplannen geven daar invulling aan. Ze helpen ons om te kunnen acteren op veranderingen in de markt en écht relevant te blijven voor onze opdrachtgevers. Door steeds meer agile te werken, kunnen we beter inspelen op veranderende omstandigheden en de klantvraag.

 

Directie

Ons bestuur

De directie van DWA bestaat uit: Wilfred van der Plas, Lambert den Dekker, Eloi Burdorf en Jaap Dijkgraaf .

 

 

De Thermo-Staete Bodegraven

Onze historie

Sinds de start van onze organisatie in 1986 heeft DWA (destijds De Wit Adviesbureau) altijd oog gehad voor duurzaamheid. In de beginjaren draaide het vooral om energiezuinigheid in de gebouwde omgeving. Inmiddels is de scope breder en kijken we ook naar comfort, veiligheid en gezondheid. Naar de natuur, de omgeving. Duurzaamheid is een complexer en inclusief vraagstuk geworden waarin thema’s als biobased, circulair, klimaatadaptief en natuurinclusief een terechte rol krijgen.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming.
Markten*